Train Quality Care

Full-service voor het complete onderhoud van uw treinen

TQC ontzorgt, bespaart en adviseert duurzaam

foto's%20boven_100%20breed_4.png

Werkwijze

TQC biedt u een grote variatie aan concepten, die zijn ondergebracht in praktische clusters. De clusters stellen wij op maat en naar behoefte voor u samen. U wordt terzake kundig begeleid en geadviseerd in uw keuzes.

Bij elke opdracht maken wij vooraf een deugdelijke inventarisatie op locatie. De prijsopgave bevat een helder prijsoverzicht en een vaste afspraak voor oplevering.

Zo weet u altijd exact waar u aan toe bent!

Natuurlijk houden wij in onze dienstverlening rekening met seizoensgebonden werkzaamheden, zoals frequenter ruiten reinigen in de zomerperiode. Deze seizoensgebonden werkzaamheden zijn volledig geïntegreerd in ons palet van concepten.

foto's%20boven_100%20breed_6.png

Product Life Cycle

De levenscyclus van een trein is ongeveer 30 jaar. Onderhoud is hierbij van groot belang. Uw keuze voor het laten plegen van onderhoud is natuurlijk niet alleen gebaseerd op de laagste prijs! Goedkoop is immers uiteindelijk duurkoop.

Een goed afgestemd, preventief onderhoudsschema zorgt voor een langere levensduur en uiteindelijk lagere kosten.

Maak gebruik van een TQC-onderhoudscontract op maat, met goede concepten tegen een aantrekkelijk tarief. TQC is niet alleen kundig, maar ook snel. Wij bieden u verschillende servicelevels naar keuze. U geeft aan waar, wanneer en binnen welk tijdsbestek uw opdracht moet worden uitgevoerd. Wilt u bijvoorbeeld graffiti laten verwijderen? Dat kan binnen een dag – of zelfs binnen enkele uren!

Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar. Wij informeren u graag!

Zorgeloos onderhoud, u heeft er geen omkijken naar!

 


aftiteling-1.png