Train Quality Care

Full-service voor het complete onderhoud van uw treinen

TQC ontzorgt, bespaart en adviseert duurzaam

Total Quality

Uw ontzorgpakket

Uw eigen, vaste contactpersoon bij TQC. TQC is 24/7 bereikbaar! TQC werkt met een vast team van goed opgeleide, betrokken en flexibele medewerkers. Het ontzorgpakket wordt gecompleteerd met de mogelijkheid van halen en brengen van uw treinen. In een complexe branche, met complexe problemen zorgt TQC voor een totale ontzorging


Duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid

Groen ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel! In een speciale hal worden de bakken in een geconditioneerde omgeving efficiënt en effectief gereinigd, waarbij aan elk onderdeel zorgvuldig aandacht wordt besteed. Wij werken op milieuvriendelijke wijze, met gebruik van bio-wasmachines. Alle vloeistoffen worden opgevangen en gerecycled.

Ook hebben wij oog voor zaken als het scheiden afval en het inzamelen van oud papier.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TQC is gecertificeerd en werkt volgens vastgelegde veiligheidsnormen.

Wij zorgen voor een goede werk- en bedrijfscultuur voor al onze werknemers. Onze vakmensen zijn trots op hun werk!

 


Traject van een positieve reiservaring

Comfortabel en schoon

De reiziger verwacht volgens het aangegeven tijdschema te kunnen reizen, maar wil dit ook op comfortabele en veilige wijze doen. Een schone, frisse trein en veilige trein, waarin de reiziger zich op zijn gemak voelt, is hiervoor een goede basis. Een trein waarin de stoelen vlekvrij en heel zijn en die is voorzien van veilige vloeren zónder slipgevaar.

Sociaal Veiligheidsgevoel

Bij ontzorgen hoort ook daadwerkelijke zorg voor de reiziger. Uit onderzoek blijkt dat schoonmaakwerkzaamheden tijdens de reis in belangrijke mate bijdragen aan het sociale veiligheidsgevoel van de reiziger. Wij spelen daar graag op in! In overleg met u stellen wij een slim onderhoudsplan op, waarbij onze medewerkers op verschillende tijden ‘meereizen’. De reiziger merkt op dat er aandacht is voor zijn welbevinden. Hij registreert dat er hard wordt gewerkt om hem een prettige, schone reisomgeving te bieden en ook dit draagt bij tot een optimaal reisgenot!

Onderhoud, een vak apart! 

Ervaring leert dat van onderhoud onderweg een preventieve sociale controle uitgaat. Dat is prettig voor de reiziger, maar ook voor uw conducteurs! Onze medewerkers krijgen niet alleen onderricht in sociale vaardigheden, maar ook hoe zij volgens standaard richtlijnen uw personeel behulpzaam kunnen zijn in het geval van calamiteiten. Het vakkundig en op een efficiënte manier schoonmaken en onderhouden van treinen, aan  binnen- en buitenzijde, is een vak apart – óns vak. En dat is het al sinds 1897!


We offer you the best of everything!
aftiteling-1.png